't Sfeerhuis

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Henk van Dijk, ondernemer van 't Sfeerhuis in Kampen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Zambonistraat, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van 't SFEERHUIs

‘t Sfeerhuis Kampen is al jaren een begrip op het gebied van woningstoffering. Midden jaren 80 is er in de Geerstraat de eerste winkel gestart naast onze Hubo vestiging die wij in april 1989 hebben overgenomen. Als jongste ondernemers van de stad hebben wij hier tot op heden met veel plezier gewerkt aan een groeiend bedrijf.

We hebben ons door de jaren heen verder ontwikkeld tot een woningstoffeerder met aandacht voor de omgeving waarde producten geplaatst moeten worden. Dit heeft er toe geleid dat wij het heel belangrijk vinden dat de ambiance waarin je je in de toekomst gaat verblijven rust en harmonie uitstraalt. Ook zijn wij ons in deze periode verder toe gaan leggen op het faciliteren van diverse diensten als schilderen en behangen.

Dit alles bij elkaar heeft er toe geleid om nu in 2013 deze mooie volgende stap te nemen naar de Zambonistraat 4a. Hier willen wij je graag in de toekomst ontvangen in ons beide winkels Hubo en ’t Sfeerhuis onder één dak. door deze samenvoeging kunnen wij je nog meer ontzorgen in het samenstellen en inrichten van je woning of ander verblijfsruimte. Ons handelsmerk van service en kwaliteit zal ook hier het belangrijkste zijn wat wij je willen bieden samen met ons fantastische team.

Henk van Dijk
't Sfeerhuis Kampen

 

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.